Uddannelsesudvalget

Folketinget

Christiansborg

1240 København K

 

Hermed fremsendes endeligt svar på spørgsmål nr. 7 (B 108) stillet af Uddannelsesudvalget den 7. maj 2007.

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen

 

 

Helge Sander

 


 

Spørgsmål nr. 7 stillet af Uddannelsesudvalget den 7. maj 2007 til ministeren for videnskab, teknologi og udvikling (B 108)

 

 

Spørgsmål 7

 

Vil ministeren orientere udvalget om, for hvilke 4 fag på idræt, der er givet

dispensation, og hvorfor der ikke er givet dispensation for de sidste to fag på idræt? Vil ministeren samtidig eftersende afgørelsen vedrørende dispensationsansøgning fra Handelshøjskolen i København i forhold til eksamener på 1. og 6. semester HA (psyk.), der stadig er til behandling?

 

Svar

 

Jeg henviser til mit foreløbige svar på spørgsmål nr. 7 afgivet til udvalget den 9. maj 2007, hvoraf det fremgår, at dispensationsansøgningen fra Handelshøjskolen i København fortsat er under behandling i ministeriet, men at ministeriet vil vende tilbage med et endeligt svar, når afgørelsen foreligger.

 

Den 4. juni 2007 har ministeriet truffet afgørelse i sagen. Ministeriet fandt ikke grundlag for at imødekomme ansøgningen om dispensation fra Handelshøjskolen i København for de to fag på 1. og 6. semester på bacheloruddannelsen HA (psyk.).

 

Ministeriet finder, at en individuel eksamination ikke vil være til hinder for, at den studerende kan demonstrere opfyldelsen af fagelementernes formål, sådan som disse er beskrevet i sagens akter. Ministeriet har herudover bemærket, at universitetet fortsat kan tilrettelægge undervisning og eksamensforberedelse som projektarbejde mv.