STATSMINISTERIET

                                                                                                        Dato:  28. november 2006

 

 

Statsminister Anders Fogh Rasmussens svar på spørgsmål 58-61 alm. del stillet af Skatteudvalget.

 

 

 

 

Spørgsmål 58:

 

Vil ministeren, som opfølgning på samrådet den 8. november 2006, redegøre for, hvornår det første gang blev sagt offentligt, at skattestoppet ikke er til hinder for lukning af skattehuller?

 

Svar:

 

Skattestoppet og dets betydning for lukning af huller har været gjort til genstand for en række afhøringer i Skattefradragssagskommissionen, ligesom skattestoppet er emnet for nogle af de dokumenter, som er indgået i kommissionens undersøgelse.

 

Jeg har ikke et andet eller bedre grundlag, end det kommissionen har brugt, og jeg skal derfor henvise til kommissionens beretning.

 

Spørgsmål 59:

 

Vil ministeren, som opfølgning på samrådet den 8. november 2006, redegøre for, hvor det er blevet præciseret, at en lukning af et skattehul godt må være en skærpelse af beskatningen?

 

Svar:

 

Jeg skal henvise til svar på spørgsmål 58 alm. del.


 

Spørgsmål 60:

 

Vil ministeren, som opfølgning på samrådet den 8. november 2006, redegøre for, i hvilket omfang og på hvilket tidspunkt den præcise fortolkning af skattestoppet blev meldt ud til medarbejderne i Skatteministeriets departement af Skatteministeriets departementschef efter regeringsskiftet i nov. 2001? 

 

Svar:

 

Jeg skal henvise til svar på spørgsmål 58 alm. del.

         

Spørgsmål 61:

 

Vil ministeren, som opfølgning på samrådet den 8. november 2006, redegøre for, hvornår de omtalte fradragsmuligheder i TDC-sagen første gang blev defineret som værende et skattehul?   

 

Svar:

 

Jeg skal henvise til svar på spørgsmål 58 alm. del.