Departementet

Holmens Kanal 22

1060 København K

 

Tlf. 3392 9300

Fax. 3393 2518

E-mail [email protected]

 

MKI/ J.nr. 2006-439

Folketingets Boligudvalg

 

 

 

 

Dato: 21. marts 2007

 

 

Under henvisning til Folketingets Boligudvalgs brev af 23. februar 2007 følger hermed socialministerens svar på spørgsmål nr. 45 og 46 (BOU Alm. del).

 

­

 

Spørgsmål nr. 45:

 

”Under henvisning til besvarelsen af samrådsspørgsmål E-I bedes ministeren oversende kopi af den aftale med SFI, der nærmere beskriver den kommende undersøgelse vedrørende udsættelse af lejere, herunder den konkrete afdækning af hvilke spørgsmål, der indgår i undersøgelsen, herunder spørgsmål til de udsatte lejeres økonomiske og sociale forhold og om de økonomiske forhold er af midlertidig eller længerevarende karakter.”

 

Spørgsmål nr. 46:

 

”Ministeren bedes i forlængelse heraf redegøre for, hvornår undersøgelsen igangsættes og afsluttes.”

 

Svar:

 

Jeg vedlægger kopi af aftalen med Socialforskningsinstituttet (SFI) om undersøgelse af forskellige forhold i tilknytning til udsættelse af lejere. Jeg kan oplyse, at det indledende arbejde i tilknytning til undersøgelserne er påbegyndt. Registerundersøgelsen forventes afsluttet i april. Surveyen forventes afsluttet medio maj. Casestudierne forventes afsluttet ultimo maj. Interviewundersøgelsen forventes afsluttet medio juni. Det endelige resultat af undersøgelserne forventes at kunne udgives i uge 8 i år 2008.

 

 

 

Eva Kjer Hansen

 

/ Charlotte Kruse Lange

 

 

 

Bilag vedlagt: Projektbeskrivelse vedrørende udsættelse af lejere