Folketinget — Sundhedsudvalget

Christiansborg, den 23. maj 2007

 

 

 

 

 

 

Til

udvalgets medlemmer og stedfortrædere.

 

 

Invitation til deltagelse i Sundhedsudvalgets samråd tirsdag den 29. maj 2007 kl. 17.00 om psykiatriske sengepladser og indsatsen i forhold til at forebygge kriminelle handlinger begået af bl.a. psykisk syge.

 

Sundhedsudvalget afholder tirsdag den 29. maj 2007 kl. 17.00 samråd med indenrigs- og sundhedsministeren om antallet af psykiatriske sengepladser, jf. samrådsspørgsmål AW (SUU, alm. del). Samrådet holdes i værelse 2-080.

 

Umiddelbart efter afslutningen af ovennævnte samråd – dog tidligst kl. 17.15 - afholder udvalget endvidere samråd med indenrigs- og sundhedsministeren og socialministeren om en bedre og mere koordineret indsats overfor personer, der på grund af social eller psykisk mistrivsel er i risiko for at begå kriminelle handlinger, jf. samrådsspørgsmål AX (SUU, alm. del).

 

Sundhedsudvalget inviterer Retsudvalget, Socialudvalget og § 71-tilsynet til at deltage i de to samrÃ¥d. Interesserede bedes tilmelde sig ved henvendelse til udvalgets sekretariat, Hanne Schmidt, lokalnr. 55 38 eller e-mail [email protected].

 

Med venlig hilsen

Liza Christensen,

udvalgssekretær.