Kommunaludvalget (KOU) Alm. del

Samling: 2006-07

Samrådsspørgsmål A

I et kommende samråd bedes ministeren redegøre for forhandlingerne mellem Personalestyrelsen og LVU/LC om vilkårene for de ansatte ved VUC og SOSU uddannelserne i forbindelse med overgangen fra amtslig rammestyring til statslig selveje. Ministeren bedes desuden redegøre for, hvorfor Personalestyrelsen ikke vil sikre, at de ansatte får samme løn- og arbejdsforhold i forbindelse med overgangen, og hvordan det hænger sammen med tidligere løfter fra statsministeren om, at de offentligt ansatte ikke ville få forringet deres ansættelsesvilkår som følge af kommunalreformen.
Dato: 22-12-2006
Status: Besvaret
Dokumentdato: 22-12-2006
Modtaget: 22-12-2006
Omdelt: 22-12-2006

Samrådsspm. om at redegøre for forhandlingerne mellem Personalestyrelsen og LVU/LC om vilkårene for de ansatte ved VUC og SOSU uddannelserne i forbindelse med overgangen fra amtslig rammestyring til statslig selveje, til finansministeren

Samrådsspm. om at redegøre for forhandlingerne mellem Personalestyrelsen og LVU/LC om vilkårene for de ansatte ved VUC og SOSU uddannelserne i forbindelse med overgangen fra amtslig rammestyring til statslig selveje, til finansministeren (pdf-version)
Html-version