23. februar  2007

DW 80315

TG

 

Program for orienteringsmøde om fødevarekontrol og kødkontrol

28. februar 2007, kl. 13.15-14.45, Christiansborg

 

Kl. 13.15                                                    Kort introduktion v/Chr. H. Hansen, Formand for Fødevareudvalget

 

Kl. 13.15–13.35:                                          Egenkontrol på slagteri

v/fødevarekvalitetschef Bent Aalund Olsen, Danish Crown

 

Kl. 13.35-13.45:                                           Afklarende spørgsmål

 

Kl. 13.45-14.00:                                          Kødkontrol i praksis (inkl. videoklip fra et slagteri)

v/embedsdyrlæge Niels Therkildsen, Horsens                     

 

Kl. 14.00-14.10:                                          Afklarende spørgsmål

 

Kl. 14.10-14.20:                                          Den Danske Dyrlægeforenings holdning til en modernisering af kødkontrollen v/forhandlingsdir. Lars Holsaae

 

Kl. 14.20-14.25:                                          Afklarende spørgsmål

 

Kl. 14.25 -14.35:                                         Danske Slagteriers holdning til fødevarekontrollen, herunder hollandske erfaringer med en modernisering af kødkontrollen v/adm.direktør Christina Hvid

 

Kl. 14.35-14.45:                                          Afklarende spørgsmål

 

Kl. 14.45:                                                   Afrundning v/ Chr. H. Hansen, Formand for Fødvareudvalget

 

Ordstyrer:

Chr. H. Hansen, Formand for Fødevareudvalget

Deltagere:

Folketingets Fødevareudvalg (ca. 17)

Formand Bent Claudi Lassen, adm.direktør Christina Hvid, vice adm. Direktør Erik Bisgaard Madsen, fødevarekvalitetschef Bent Aalund Olsen, Danish Crown, embedsdyrlæge Niels Therkildsen, Horsens slagteri, Forhandlingsdirektør Lars Holsaae, Den Danske Dyrlægeforening, dyrlæge Tove Hansen, Fødevarestyrelsen, Vicedirektør Per Henriksen, Fødevarestyrelsen