|
23. februar  2007 DW 80315 TG |
|
|
Program for orienteringsmøde om fødevarekontrol og kødkontrol 28. februar 2007, kl. 13.15-14.45, Christiansborg |
Kl. 13.15                                                   Kort introduktion v/Chr. H. Hansen, Formand for Fødevareudvalget
Kl. 13.15–13.35:                                         Egenkontrol på slagteri
v/fødevarekvalitetschef Bent Aalund Olsen, Danish Crown
Kl. 13.35-13.45:                                         Afklarende spørgsmål
Kl. 13.45-14.00:                                         Kødkontrol i praksis (inkl. videoklip fra et slagteri)
v/embedsdyrlæge Niels Therkildsen, Horsens                    Â
Kl. 14.00-14.10:                                         Afklarende spørgsmål
Kl. 14.10-14.20:                                         Den Danske Dyrlægeforenings holdning til en modernisering af kødkontrollen v/forhandlingsdir. Lars Holsaae
Kl. 14.20-14.25:                                         Afklarende spørgsmål
Kl. 14.25 -14.35:                                        Danske Slagteriers holdning til fødevarekontrollen, herunder hollandske erfaringer med en modernisering af kødkontrollen v/adm.direktør Christina Hvid
Kl. 14.35-14.45:                                         Afklarende spørgsmål
Kl. 14.45:                                                  Afrundning v/ Chr. H. Hansen, Formand for Fødvareudvalget
Ordstyrer:
Chr. H. Hansen, Formand for Fødevareudvalget
Deltagere:
Folketingets Fødevareudvalg (ca. 17)
Formand Bent Claudi Lassen, adm.direktør Christina Hvid, vice adm. Direktør Erik Bisgaard Madsen, fødevarekvalitetschef Bent Aalund Olsen, Danish Crown, embedsdyrlæge Niels Therkildsen, Horsens slagteri, Forhandlingsdirektør Lars Holsaae, Den Danske Dyrlægeforening, dyrlæge Tove Hansen, Fødevarestyrelsen, Vicedirektør Per Henriksen, Fødevarestyrelsen