Kildehøj

Privathospitalet for behandling af spiseforstyrrelser

Kildehøj Allé 1

2990 Nivå

 

 

 

 

 

Med henvendelse af 4. juli 2006 har De forespurgt Sundhedsstyrelsen om tilrettelæggelsen af Sundhedsstyrelsens afsluttende overordnede vurdering/ evaluering af den i Indenrigs- og Sundhedsministeriets skrivelse af 3. juli 2006 beskrevne evaluering af de private tilbud, der behandler spiseforstyrrelser med tilskud.

 

Sundhedsstyrelsen skal i relation hertil oplyse, at man har anbefalet, at der i den forudsatte evaluering af de private tilbud, som opnår støtte i henhold til ordningen anvendes validerede evalueringsværktøjer. Herved sikres der principielt mulighed for, at man på en gennemskuelig måde kan beskrive og forholde sig til indsatsen og resultaterne.

 

Det er det enkelte amt/den region, der har fået mulighed for støtte i projektet, der er ansvarlig for opgørelsen og evaluering af sine patienter. Sundhedsstyrelsens opgave er alene efterfølgende at vurdere de indkomne oplysninger fra sygehusmyndighederne med henblik på, om der er basis for en samlet faglig tværgående vurdering.

 

Styrelsen vil således når indrapporteringerne fra amter/regioner foreligger vurdere disse fagligt og tværgående m.h.p. om dette materiale giver basis for at drage nogen form for konklusioner, herunder om materialet med faglig rimelighed evt. kan sammenlignes med og vurderes i forhold til andre eksisterende opgørelser. 

 

 

Med venlig hilsen

 

 

Marianne Jespersen

afdelingslæge