Til omdeling til Retsudvalgets medlemmer

 

Som følge af at Tom Behnke, i forbindelse med min foretræde for Retsudvalget den 6. april 2006, spurgte om transporttider, fremsendes nærværende opgørelse:

 

Bus 34:    Fra Korsør til Slagelse via Vemmelev

fra Caspar Brandt Plads          afg. 07,13                 ank. Slagelse busterminal                         07,43

(næste bus                                afg. 07.38                 ank. Slagelse busterminal                         08,08)

 

Bus 35:    Fra Korsør til Slagelse via Vemmelev

fra Caspar Brandt Plads          afg.  07,09                ank. Slagelse busterminal                         07,47

(næste bus                                afg.  08.09                ank. Slagelse busterminal                         08,47)

 

Bus 88:    Fra Slagelse til Næstved

Fra Slagelse station afg.07.57                  ank. Næstved station                                08.47

 (næste bus                               afg. 08.57                 ank. Næstved Station                                09,47)     

 

Der en ikke taget hensyn til, at domsmænd, vidner m.v. også skal bruge tid fra hjemmeadressen frem til busterminalen på Caspar Brandt Plads.

 

Ovennævnte betyder, at domsmænd, vidner m.v. skal tage af sted mere end 2 timer før, de skal møde i retten, hvis rejsen skal foretages med offentlig transport

 

Endelig er der den mulighed, at man tager med tog fra hhv. Korsør Station eller Slagelse Station og kører med tog til Ringsted og derfra med tog til Næstved station, hvor toget er fremme kl. 9,11.

 

Retten i Næstved oplyser, at det taget 15 min af gå fra Næstved Station til retten, samt at der ikke er mulighed for at tage bus fra stationen til retten., hvorfor denne forbindelse ikke kan anvendes af domsmænd.

 

Angivelserne i parentes, er afgange som er forsendt, når man som domsmand skal møde kl.09,20 i forbindelse med retssager. Det samme gælder for togforbindelsen.

 

Med venlig hilsen

Peter Lotinga