Folketingets Udvalg for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

 

 

 

 

 

 

Den

 

 

 

 

 

Sagsnr.: 1510


 

 

 

Folketingets Udvalg for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har i skrivelse af 30. maj 2006 (Ad FLF alm. del) udbedt sig min besvarelse af følgende spørgsmål 368:

 

Spørgsmål 368:

”Vil ministeren oplyse hvilke kontrolbesøg, der har været foretaget hos catering firmaet ”Kokken og Jomfruen” de seneste 2 år, herunder også hvilke afdelinger af firmaet der ikke har fået de aftalte kontrolbesøg, samt hvad resultaterne af kontrolbesøget har været?”

 

Svar:

Jeg har forelagt spørgsmålet for Fødevarestyrelsen, som har oplyst følgende, hvortil jeg kan henholde mig:

 

”Firmaet ”Kokken og Jomfruen”, Hesselly 9, 6000 Kolding har siden 2004 fået 7 kontrolbesøg.

 

I 2004 blev der gennemført et kontrolbesøg uden anmærkninger samt et kontrolbesøg, hvor der blev givet bøde og påbud vedr. manglende desinfektion af service samt vedr. temperaturhold i forbindelse med optøning af kød. Ved et opfølgende kontrolbesøg var der ingen anmærkninger til det kontrollerede.

 

I 2005 blev der gennemført to kontrolbesøg uden anmærkninger.

 

1 2006 er der gennemført to kontrolbesøg, hvor der ingen anmærkninger var til det ene, og hvor der blev givet indskærpelse vedr. egenkontrol ved modtagelse ved det andet.

 

Virksomhederne ”Kokken og Jomfruen” i Glostrup, Slagelse, Gislev og Århus har fået de kontrolbesøg, de skal have i 2006 og 2005. Virksomheden i Glostrup har fået en indskærpelse i 2006. Virksomheden i Slagelse har ligeledes fået en indskærpelse i 2006. Virksomheden i Gislev har fået en indskærpelse i 2005 og en i 2006. Virksomheden i Århus fik to indskærpelser under et kontrolbesøg i 2005.”

 

 

 

Lars Barfoed

                                                                                                                     /Thomas Elvensø