Stormgade 2-6 1470 København K T 33 95 13 10 F 33 95 13 11 www.minff.dk [email protected] Folketingets Udvalg for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri MINISTEREN Den  3. maj 2005 J. nr. 070 Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har i brev af 21. april 2005 (spørgsmål nr. 78 alm. del) anmodet om min besvarelse af følgende spørgsmål: Spørgsmål 78: ”Vil ministeren i forlængelse af ministerens besvarelse af samrådsspørgsmål O, om den øk  onomiske situation i Danmarks Fødevareforskning oplyse, hvordan de 117 medarbejdere, der planlægges afske- diget fordeler sig på henholdsvis områderne   ernæring, fødevaresikkerhed og det veterinære områ de?” Svar: Til besvarelse af spørgsmålet vedlægges bilag 1. Danmarks Fødevareforskning har udarbejdet oversi g- ten som er baseret på skøn foretaget før den konkrete planlægning af hvilke medarbejdere, der s kulle varsles afskediget. Den faktisk planlagte personalereduktion udgør 114 stillinger. Heraf udgør uansøgte afskedigelser 55 medarbejdere, mens den resterende del af tilpasningen udgøres af naturlig afgang, frivillig fratræden og ophør af tidsbegrænsede ansatte. Med venlig hilsen Lars Barfoed /Jakob Møgelvang
Side 2/2 Bilag 1. Tabel med fordelingen af personalereduktionen fordelt på indsatsområder Nedenstående tabel viser skøn for fordelingen af personalereduktionen i medfør af tilpasningsplan en for Dan- marks Fødevareforskning fordelt på indsat sområderne. Antal medarbejdere/stillinger Husdyrsygdomme 54 Fødevaresikkerhed 43 Ernæring 12 Administration 8 I alt 117