Antal virk-
somheder pr.
14. marts 2005
udtrukket fra
ScanJour
Normeret
tid til tilsyn
pr. virk-
somhed for
2005
Normeret
tid til prøve-
udtagning
pr. virk-
somhed for
2005
Tilsynsfrekvens: 1-2
0501A
Fabriksfartøjer
1
3,5
0,9
0501B
Fabriksfartøjer udelukkende med frysning og
frostlagring
30
3,5
0,4
0501C
Dagbåde med kogning af rejer ombord
(rejekogere)
33
3,5
0,9
155110A
Osteudskæringsvirksomheder
18
3,5
0,9
212100
Materialer og genstande i kontakt med
fødevarer, tilvirkning
69
3,5
0,9
241100
Industrigasser, tilvirkning
10
3,5
0,4
161
Tilsynsfrekvens: 2-4
0501D
Toskallede bløddyr, mikrobiologisk rensning
8
12,2
1,7
153A
Frugt og grønsager, forarbejdning og
konservering
76
12,2
0,9
154300
Margarinefabrikker mv.
4
12,2
1,7
154A
Olier og fedtstoffer (vegetabilske og animalske),
tilvirkning
10
12,2
0,9
156A
Mølleriprodukter, stivelse og stivelsesprodukter,
tilvirkning
27
11,4
3,5
158110
Brødfabrikker
59
11,4
3,5
158200
Kager og kiks, tilvirkning
29
11,4
1,7
158300
Sukkerfabrikker og -raffinaderier
5
11,4
1,7
158400
Chokolade- og sukkervarefabrikker
49
11,4
1,7
158500
Pastaprodukter og lignende varer, tilvirkning
3
11,4
1,7
158600
Te og kaffe, tilvirkning
17
11,4
0,9
158700
Krydderimøller, tilvirkning af smagspræparater
mv.
23
11,4
0,9
158900B
Nødder og nøddeprodukter, tilvirkning
4
11,4
0,4
158900C
Honning, tilvirkning
4
11,4
0,9
158910
Næringsstofpræparater og kosttilskud, tilvirkning
39
11,4
2,6
159600
Bryggerier
23
11,4
1,7
159700
Maltfabrikker
3
11,4
0,9
159800
Mineralvandsfabrikker mv.
13
11,4
2,6
159A
Spiritus, vin, vermouth m.v., tilvirkning
26
11,4
0,4
246300
Aromaer, tilsætningsstoffer, kulturer og enzymer,
tilvirkning
37
11,4
2,6
459
Data om virksomheder og normeret tidsforbrug pr. virksomhed for 2005
Engrosvirksomheder med tilvirkning
I alt for denne tilsynsfrekvens
I alt for denne tilsynsfrekvens
Antal virksomheder på landsplan 2005
Data stammer fra udtræk fra journalsystemet ScanJour d. 14. marts 2005.
Normeret tid til tilsyn og prøveudtagning pr. virksomhed for 2005
Udover antal virksomheder er der tilføjet 2 kolonner vedrørende normeret tid til tilsyn og prøveudtagning pr.
virksomhed i den pågældende branche for 2005. Tallene stammer fra Fødevarestyrelsens budgetmodel for 2005.
Der er ikke i alle tilfælde overensstemmelse mellem brancher og branchefordeling mellem budgetmodel og
opgørelsen af tilsyn og virksomheder. Det skyldes, at principperne for budgetmodellen er udarbejdet før
Tilsynsfrekvensvejledningen for 2005 (TF-vejl.).
Normeret tid betyder den tid, der er budgetteret til henholdsvis tilsyn og prøveudtagning for en virksomhed i den
pågældende branche. Tiden er angivet i timer og dækker tiden på årsbasis.
I tiden til tilsyn indgår forberedelse, selve tilsynet, evt. efterfølgende sagsbehandling og kørsel i forbindelse med
tilsynet.
Side 1 af 5