Antal virk- somheder pr. 14. marts 2005 udtrukket fra ScanJour Normeret tid til tilsyn pr. virk- somhed for 2005 Normeret tid til prøve- udtagning pr. virk- somhed for 2005 Tilsynsfrekvens:  1-2 0501A Fabriksfartøjer 1 3,5 0,9 0501B Fabriksfartøjer udelukkende med frysning og frostlagring 30 3,5 0,4 0501C Dagbåde med kogning af rejer ombord (rejekogere) 33 3,5 0,9 155110A Osteudskæringsvirksomheder 18 3,5 0,9 212100 Materialer og genstande i kontakt med fødevarer, tilvirkning 69 3,5 0,9 241100 Industrigasser, tilvirkning 10 3,5 0,4 161 Tilsynsfrekvens:  2-4 0501D Toskallede bløddyr, mikrobiologisk rensning 8 12,2 1,7 153A Frugt og grønsager, forarbejdning og konservering 76 12,2 0,9 154300 Margarinefabrikker mv. 4 12,2 1,7 154A Olier og fedtstoffer (vegetabilske og animalske), tilvirkning 10 12,2 0,9 156A Mølleriprodukter, stivelse og stivelsesprodukter, tilvirkning 27 11,4 3,5 158110 Brødfabrikker 59 11,4 3,5 158200 Kager og kiks, tilvirkning 29 11,4 1,7 158300 Sukkerfabrikker og -raffinaderier 5 11,4 1,7 158400 Chokolade- og sukkervarefabrikker 49 11,4 1,7 158500 Pastaprodukter og lignende varer, tilvirkning 3 11,4 1,7 158600 Te og kaffe, tilvirkning 17 11,4 0,9 158700 Krydderimøller, tilvirkning af smagspræparater mv. 23 11,4 0,9 158900B Nødder og nøddeprodukter, tilvirkning 4 11,4 0,4 158900C Honning, tilvirkning 4 11,4 0,9 158910 Næringsstofpræparater og kosttilskud, tilvirkning 39 11,4 2,6 159600 Bryggerier 23 11,4 1,7 159700 Maltfabrikker 3 11,4 0,9 159800 Mineralvandsfabrikker mv. 13 11,4 2,6 159A Spiritus, vin, vermouth m.v., tilvirkning 26 11,4 0,4 246300 Aromaer, tilsætningsstoffer, kulturer og enzymer, tilvirkning 37 11,4 2,6 459 Data om virksomheder og normeret tidsforbrug pr. virksomhed for 2005 Engrosvirksomheder med tilvirkning I alt for denne tilsynsfrekvens I alt for denne tilsynsfrekvens Antal virksomheder på landsplan 2005 Data stammer fra udtræk fra journalsystemet ScanJour d. 14. marts 2005. Normeret tid til tilsyn og prøveudtagning pr. virksomhed for 2005 Udover antal virksomheder er der tilføjet 2 kolonner vedrørende normeret tid til tilsyn og prøveudtagning pr. virksomhed i den pågældende branche for 2005. Tallene stammer fra Fødevarestyrelsens budgetmodel for 2005. Der er ikke i alle tilfælde overensstemmelse mellem brancher og branchefordeling mellem budgetmodel og opgørelsen af tilsyn og virksomheder.  Det skyldes, at principperne for budgetmodellen er udarbejdet før Tilsynsfrekvensvejledningen for 2005 (TF-vejl.). Normeret tid betyder den tid, der er budgetteret til henholdsvis tilsyn og prøveudtagning for en virksomhed i den pågældende branche. Tiden er angivet i timer og dækker tiden på årsbasis. I tiden til tilsyn indgår forberedelse, selve tilsynet, evt. efterfølgende sagsbehandling og kørsel i forbindelse med tilsynet. Side 1 af 5
Tilsynsfrekvens:  4-6 1513D Opskæringsvirksomhed, hjemmemarked 28 21,0 1,7 1513F Hakket og tilberedt kødvirksomhed, hjemmemarked 18 21,0 1,7 152010 Fiskeproduktvirksomheder (f.eks. hermetik-, fars- og filetfab.) 202 21,0 1,7 152020 Fiskeproduktvirksomheder, røgning og saltning 46 21,0 2,6 155110 Mejerier (mælk, smør, ost, mælkekonserves) 85 21,0 2,6 155200 Konsumis, også ikke mælkebaseret is 10 21,0 2,6 158200A Kager med fløde/creme, smørrebrød, sandwich 9 21,0 2,6 158700A Mayonnaise, remoulade, dressing, ketchup, tilvirkning 3 21,0 2,6 158900A Ægproduktvirksomheder 5 21,0 2,6 158900D Salatfabrikker 10 21,0 2,6 416 Tilsynsfrekvens:  4-6 og AM/PM kontrol 151A Slagterier, hjemmemarked 111 21,0 0,9 111 Tilsynsfrekvens:  6-8 1513B Kødproduktvirksomheder, eksport 80 36,7 2,6 1513J Kødproduktvirksomheder, hjemmemarked 15 36,7 2,6 631200E Frysehuse med indfrysning, kød, EU og hjemmemarked 0 95 Tilsynsfrekvens:  Dagligt ved produktion 151130 Tarmvirksomheder 4 1513A Opskæringsvirksomheder, okse- og svinekød, eksport 35 1513E Hakket og tilberedt kødvirksomheder (eksport) 3 1513H Opskæringsvirksomheder, fjerkrækød, eksport 1 1513I Opskæringsvirksomhed, vildt, eksport 0 1513K Kødproduktvirksomheder, USA 10 151C Vildbehandlingsvirksomheder, vildtlevende vildt, eksport 3 631200C Frysehuse med indfrysning, kød, eksport til 3. lande 32 88 Tilsynsfrekvens:  Tilstede under produktion 151110 Svineslagterier, eksport 29 151120 Kreaturslagterier, eksport 12 151200 Fjerkræslagterier, eksport 9 151B Vildtslagterier, opdrættet vildt, eksport 0 50 1.380 Branchen er ikke med i budgetmodel for 2005 I alt for denne tilsynsfrekvens I alt for denne tilsynsfrekvens I alt for denne tilsynsfrekvens I alt for Engrosvirksomheder med tilvirkning Ikke opgjort i budgetmodellen for 2005 Ikke opgjort i budgetmodellen for 2005 I alt for denne tilsynsfrekvens I alt for denne tilsynsfrekvens Side 2 af 5
Antal virk- somheder pr. 14. marts 2005 udtrukket fra ScanJour Normeret tid til tilsyn pr. virk- somhed for 2005 Normeret tid til prøve- udtagning pr. virk- somhed for 2005 Tilsynsfrekvens:  1 511790 Agenturhandel med nærings- og nydelsesmidler 244 1,1 0,0 513B Engroshandel, registreret, emb./ikke letford., undt. frugt/grønt 749 1,7 1,3 515610 Materialer og genstande i kontakt med fødevarer, engroshandel 111 1,7 0,3 602410B Transportvirksomhed, engros, registreret 529 0,9 0,0 631200B Lagerhoteller, oplagrings- og pakhusvirk., registreret 191 1,1 1,3 1.824 Tilsynsfrekvens:  1-3 511710 Fiskeauktioner 15 3,5 0,0 511710A Samlecentraler, fisk, uden handel 15 3,5 0,0 511710B Toskallede bløddyr, konditionering, pakning 4 5,2 1,7 513100 Frugt og grønsager, engroshandel, pakning og opbevaring 227 5,2 1,3 513200 Kød og kødprodukter, engroshandel, eksport 79 5,2 1,3 513200A Fjerkræ- og fjerkrækødprodukter, engroshandel, eksport 0 5,2 1,3 513200B Kød og kødprodukter, engroshandel, hjemmemarked 58 5,2 1,3 513200D Fjerkrækød og fjerkrækødprodukter, engroshandel, hjemmemarked 3 513300A Ægpakkerier 34 5,2 0,3 513810 Fisk og fiskeprodukter,engroshandel, pakning og opbevaring 156 3,5 1,3 513A Engrossupermarkeder, godkendt engroshandel med forsk. fødevarer 108 3,5 1,3 513C Engroshandel, godk., uemb./letford., undt. kød/fisk/frugt/grønt 90 3,5 1,3 513D Pakning og engroshandel, undt. kød/fisk/fjerkræ/æg/frugt/grønt 59 4,4 1,3 602410A Transportvirksomhed, engros, godkendt 376 1,7 0,0 631200A Lagerhotel, køle-/ fryselagre, undt. fisk/fjerkræ/kød, godkendt 58 4,4 1,3 631200D Grænsekontrolsteder, fødevarer 6 5,2 1,3 1.288 Tilsynsfrekvens:  Ugentligt 513200C Kød og kødprodukter, engroshandel, eksport til USA 1 136,4 22,7 1 3.113 I alt for denne tilsynsfrekvens I alt for denne tilsynsfrekvens I alt for denne tilsynsfrekvens I alt for Engrosvirksomheder uden tilvirkning Engrosvirksomheder uden tilvirkning Branchen er ikke med i budgetmodel for 2005 Side 3 af 5
Antal virk- somheder pr. 14. marts 2005 udtrukket fra ScanJour Normeret tid til tilsyn pr. virk- somhed for 2005 Normeret tid til prøve- udtagning pr. virk- somhed for 2005 Tilsynsfrekvens:  0,5 521120A Kiosker, supplerende salg af fødevarer 158 1,1 0,0 524440 Keramikere, glaspuster og lign. med detailsalg 193 0,9 0,3 526300 Anden detailhandel bortset fra butikshandel 3.678 0,6 0,0 5263A Automater 168 0,4 0,2 554010 Værtshuse, bodegaer mv. uden tilvirkning 1.844 0,6 0,0 6.041 Tilsynsfrekvens:  1 511790A Slagtebusser 32 1,1 0,9 521110 Dagligvareforretninger, kolonialhandel 5.426 2,0 0,0 521120 Kiosker 2.221 1,1 0,0 522100 Frugt- og grøntforretninger 547 2,2 0,2 522420 Chokolade- og konfektureforretninger/-afdelinger med tilvirkning 500 1,3 0,2 522500 Vinforretninger 361 1,1 0,0 522790 Detailforretninger med tilvirkning, øvrige 12 523A Apoteker, materialister og helsekostforretninger 1.101 1,1 0,0 526210 Stader og boder 524 1,3 0,0 553010S Sæson restauranter, cafeterier, kantiner m.m. 511 2,8 0,9 553020 Restaurant, cafeterie, kantine m.m. begr. vareudv./enkel tilvirk. 10.123 1,5 0,2 5552B Børneinstitutioner, vuggestuer, børnehaver,fritidshjem,skoleboder 2.235 1,3 0,0 602410D Transportvirksomhed, detail 7 23.600 Tilsynsfrekvens:  2-3 158120 Bagerforretninger/ -afdelinger 1.330 5,7 0,9 522200 Slagter-, viktualie- og smørrebrødsforretninger/- afdelinger 1.847 7,0 0,9 522300 Fisk- og vildtforretninger/ -afdelinger, fiskebiler 492 5,2 1,3 522710 Osteforretninger 169 2,2 0,4 553010 Restauranter, cafeterier, kantiner m.m. 11.121 5,7 0,9 5551A Hospitals- og institutionskøkkener 1.875 5,7 0,9 555200 Catering og diner transportable 230 4,8 0,9 17.064 I alt for Detailvirksomheder 46.705 Branchen er ikke med i budgetmodel for 2005 Branchen er ikke med i budgetmodel for 2005 Detailvirksomheder I alt for denne tilsynsfrekvens I alt for denne tilsynsfrekvens I alt for denne tilsynsfrekvens Side 4 af 5
Antal virk- somheder pr. 14. marts 2005 udtrukket fra ScanJour Normeret tid til tilsyn pr. virk- somhed for 2005 Normeret tid til prøve- udtagning pr. virk- somhed for 2005 Tilsynsfrekvens:  0,5 410000 Indvindingsanlæg, kildevand og naturligt mineralvand 3 2,6 1,7 5263B Primærproducent salg til forbruger, registreret, stalddørssalg 324 1,1 0,0 327 Tilsynsfrekvens:  1 012520 Biavl 1 1,7 0,9 050100 Tankkølefartøjer 46 1,7 0,0 47 Tilsynsfrekvens:  4-6 153B Spirevirksomheder 1 21,0 2,6 1 I alt for Primærproducenter 375 Antal virk- somheder pr. 14. marts 2005 udtrukket fra ScanJour Normeret tid til tilsyn pr. virk- somhed for 2005 Normeret tid til prøve- udtagning pr. virk- somhed for 2005 923300 Markeder og festivaler 131 98A Virksomheder under etablering 1.652 Øvrige Disse branchekoder er ikke indarbejdet i budgetmodellen for 2005 I alt for denne tilsynsfrekvens I alt for denne tilsynsfrekvens I alt for denne tilsynsfrekvens Primærproducenter Side 5 af 5