Antal virksomheder Antal udførte tilsyn 0501A Fabriksfartøjer 2 4 0501B Fabriksfartøjer udelukkende med frysning og frostlagring 30 31 0501C Dagbåde med kogning af rejer ombord (rejekogere) 31 49 212100 Materialer og genstande i kontakt med fødevarer, tilvirkning 64 62 241100 Industrigasser, tilvirkning 9 9 136 155 0501D Toskallede bløddyr, mikrobiologisk rensning 10 30 153A Frugt og grønsager, forarbejdning og konservering 73 192 154300 Margarinefabrikker mv. 4 19 154A Olier og fedtstoffer (vegetabilske og animalske), tilvirkning 10 17 155110A Osteudskæringsvirksomheder 15 43 156A Mølleriprodukter, stivelse og stivelsesprodukter, tilvirkning 25 63 158110 Brødfabrikker 52 165 158200 Kager og kiks, tilvirkning 25 67 158300 Sukkerfabrikker og -raffinaderier 4 11 158400 Chokolade- og sukkervarefabrikker 48 144 158500 Pastaprodukter og lignende varer, tilvirkning 3 7 158600 Te og kaffe, tilvirkning 17 35 158700 Krydderimøller, tilvirkning af smagspræparater mv. 23 42 158900B Nødder og nøddeprodukter, tilvirkning 5 21 158900C Honning, tilvirkning 5 16 158910 Næringsstofpræparater og kosttilskud, tilvirkning 38 65 159600 Bryggerier 14 34 159700 Maltfabrikker 3 5 159800 Mineralvandsfabrikker mv. 14 37 159A Spiritus, vin, vermouth m.v., tilvirkning 25 55 246300 Aromaer, tilsætningsstoffer, kulturer og enzymer, tilvirkning 38 77 451 1.145 Tilsynsfrekvens :  2-4 Engrosvirksomheder med tilvirkning I alt for denne tilsynsfrekvens Data om virksomheder og tilsyn for 2003 Antal virksomheder og tilsyn på landsplan 2003. Data stammer fra regionernes kvartalsrapportering efter 4. kvartal 2003. Inddelingen i hovedgrupperne 'engrosvirksomheder med tilvirkning' og 'engrosvirksomheder uden tilvirkning', 'detailvirksomheder' og 'primærproducenter' følger opdelingen i Tilsynsfrekvensvejledningen for 2003. Indenfor de enkelte hovedgrupper er data underopdelt i grupper afhængig af den vejledende tilsynsfrekvens. Desuden er der tilføjet gruppen 'øvrige', som omfatter tilsyn med midlertidige virksomheder på markeder og festivaler samt virksomheder under etablering. Tilsynsfrekvens :  1-2 I alt for denne tilsynsfrekvens Da 2004 var det første budgetår, hvor styrelsens budgetmodel blev anvendt, er det desværre ikke muligt at angive de ønskede data vedrørende tid til kontrol for 2003. Side 1 af 4
1513D Opskæringsvirksomhed, hjemmemarked 35 571 1513F Hakket og tilberedt kødvirksomhed, hjemmemarked 11 78 152010 Fiskeproduktvirksomheder (f.eks. hermetik-, fars- og filetfabrikker) 208 945 152020 Fiskeproduktvirksomheder, røgning og saltning 44 229 155110 Mejerier (mælk, smør, ost, mælkekonserves) 87 438 155200 Konsumis, også ikke mælkebaseret is 9 41 158200A Kager med fløde/creme, smørrebrød, sandwich 6 18 158700A Mayonnaise, remoulade, dressing, ketchup, tilvirkning 2 9 158900A Ægproduktvirksomheder 4 18 406 2.347 1513B Kødproduktvirksomheder 112 6.886 158900D Salatfabrikker 11 70 123 6.956 151130 Tarmvirksomheder 3 596 1513A Opskæringsvirksomheder, eksport 39 8.347 1513E Hakket og tilberedt kødvirksomheder (eksport) 0 0 151A Slagterier, hjemmemarked 122 11.437 151C Vildbehandlingsvirksomheder, vildtlevende vildt, eksport 1 8 631200C Frysehuse med indfrysning, kød 32 7.104 197 27.492 151110 Svineslagterier, eksport 27 7.330 151120 Kreaturslagterier, eksport 12 2.686 151200 Fjerkræslagterier, eksport 12 2.467 151B Vildtslagterier, opdrættet vildt, eksport 0 0 51 12.483 1.364 50.578 Antal virksomheder Antal udførte tilsyn 511790 Agenturhandel med nærings- og nydelsesmidler 227 179 513B Engroshandel, registreret, emb./ikke letford., undt. frugt og grønt 733 776 515610 Materialer og genstande i kontakt med fødevarer, engroshandel 102 85 602410B Transportvirksomhed, registreret 515 459 631200B Lagerhoteller, oplagrings- og pakhusvirk., registreret 178 202 1.755 1.701 Tilsynsfrekvens :  4-6 I alt for denne tilsynsfrekvens Tilsynsfrekvens :  6-8 I alt for denne tilsynsfrekvens Tilsynsfrekvens :  Dagligt ved produktion I alt for denne tilsynsfrekvens Tilsynsfrekvens :  Tilstede under produktion I alt for denne tilsynsfrekvens I alt for Engros med tilvirkning Tilsynsfrekvens :  1 I alt for denne tilsynsfrekvens Engrosvirksomheder uden tilvirkning Side 2 af 4
511710 Fiskeauktioner 19 28 511710A Samlecentraler, fisk, uden handel 23 34 513100 Frugt og grønsager, engroshandel, pakning og opbevaring 237 641 513200 Kød og kødprodukter, engroshandel, 149 715 513200A Fjerkræ- og fjerkrækødprodukter, engroshandel, 0 0 513300A Ægpakkerier 40 64 513810 Fisk og fiskeprodukter,engroshandel, pakning og opbevaring 146 255 513A Engrossupermarkeder, godkendt engroshandel med forsk. fødevarer 106 354 513C Engroshandel, godk., uemb./letford., undt. kød, fisk, frugt og grønt 102 153 513D Pakning og engroshandel, undt. kød, fisk, fjerkræ, æg, frugt og grønt 69 92 602410A Transportvirksomhed, godkendt, frost- og kølevogne 337 308 631200A Lagerhotel, køle-/ fryselagre, undt. fisk, fjerkræ og kød, godkendt 57 169 1.285 2.813 3.040 4.514 Antal virksomheder Antal udførte tilsyn 524440 Keramikere med detailsalg 199 128 199 128 511790A Slagtebusser 32 28 521110 Dagligvareforretninger, kolonialhandel 5.402 6.624 521120 Kiosker 2.473 2.532 522100 Frugt- og grøntforretninger 619 700 522420 Chokolade- og konfektureforretninger/-afdelinger med tilvirkning 510 600 522500 Vinforretninger 372 359 523A Apoteker, materialister og helsekostforretninger 1.057 940 526210 Stader og boder 466 449 526300 Anden detailhandel bortset fra butikshandel 2.529 1.973 5263A Automater 155 141 553020 Restaurant, cafeterie, kantine m.m. begr. vareudv./enkel tilvirkning 9.681 10.786 554010 Værtshuse, bodegaer mv. uden tilvirkning 1.937 1.920 5552B Børneinstitutioner, vuggestuer, 2.308 2.379 27.541 29.431 I alt for denne tilsynsfrekvens Tilsynsfrekvens :  1-3 I alt for denne tilsynsfrekvens I alt for Engros uden tilvirkning Detailvirksomheder Tilsynsfrekvens :  0,5 I alt for denne tilsynsfrekvens Tilsynsfrekvens :  1 Side 3 af 4
158120 Bagerforretninger/ -afdelinger 1.393 2.954 522200 Slagter-, viktualie- og smørrebrødsforretninger/-afdelinger 1.870 4.358 522300 Fisk- og vildtforretninger/ -afdelinger, fiskebiler 495 755 522710 Osteforretninger 179 252 553010 Restauranter, cafeterier, kantiner m.m. 11.219 21.891 5551A Hospitals- og institutionskøkkener 1.910 3.632 555200 Catering og diner transportable 229 415 17.295 34.257 45.035 63.816 Antal virksomheder Antal udførte tilsyn 012520 Biavl 1 0 050100 Tankkølefartøjer 70 60 5263B Primærproducent salg til forbruger, registreret, stalddørssalg 236 121 307 181 153B Spirevirksomheder 2 7 2 7 309 188 Antal virksomheder Antal udførte tilsyn 923300 Markeder og festivaler Denne branche er ikke med i TF-vejledningen for 2003 108 477 98A Virksomheder under etablering Denne branche er ikke med i TF-vejledningen for 2003 891 173 Tilsynsfrekvens :  1 Tilsynsfrekvens :  2-3 I alt for denne tilsynsfrekvens I alt for Detail I alt for denne tilsynsfrekvens Primærproducenter Øvrige Tilsynsfrekvens :  4-6 I alt for denne tilsynsfrekvens I alt for Primær producenter Side 4 af 4