Solar City Copenhagen afholder konference:

 

Solenergi - internationale tendenser og danske erhvervspotentialer

 

mandag den 10. oktober 2005 i Landstingssalen på Christiansborg kl. 13:00-18:00

 

 

 

Udviklingen af solenergien i Danmark er gået i stå i forhold til tidligere udviklingstendenser, og i forhold til udviklingen af andre Vedvarende Energikilder, især vindkraft.  I dag, hvor der er udflagning af mange danske virksomheder til Østen stilles spørgsmålet, hvad Danmark skal leve af i de kommende årtier. Et af svarene er givetvis energiteknologi, hvor Danmark har gjort sig internationalt gældende, og hvor udviklingen kan fortsættes - også på solenergiområdet.  De erhvervspolitiske potentialer er derfor også et markant kapitel i regeringens nye strategi for energiforsyningen frem til 2025.

 

 

 

Konferencen vil dels gennem danske indslag tydeliggøre de danske erhvervspotentialer, dels med udenlandske eksempler - især fra vore nabolande Tysklande og Sverige - tydeliggøre de internationale udviklingstendenser. I Tyskland, som er absolut førende i Europa med udvikling af vedvarende energi, er der de senere år således skabt mere end 100.000 nye arbejdspladser alene inden for solenergiområdet.

 

 

 

Konferensen afsluttes med en paneldebat mellem politikere, repræsentanter for solenergiindustrien, bygherrer og ordstyrer Clement Kjersgaard, med formålet at afdække barriererne for en større dansk satsning på solenergi, og hvilke tiltag, herunder nationale og kommunale initiativer, der kan fremme udviklingen.

 

 

 

Tilmelding

 

Folketingsmedlemmer deltager gratis. Tilmeldingsfrist den 4. oktober.Tilmelding sker ved at indsende mail med navn, firmanavn, adresse til [email protected] <mailto:[email protected]> , og samtidig indbetale beløbet pÃ¥ foreningens girokonto: 1471-10054734. Faktura fremsendes kun efter anmodning

 

Der er begrænset antal deltagerpladser, så hurtig tilbagemelding anbefales.

 

Vær opmærksom på at afsætte tid til sikkerhedscheck ved indgangen til konferencen.

 

 

 

Konferencen afholdes i samarbejde med EnergiMidt og Dansk Solvarme Forening.

 

 

 

venlig hilsen

 

---------------------------------

Karin Kappel

Projektleder, arkitekt MAA

 

Solar City Copenhagen

Kalvebod Brygge 45

 

DK-1502 København V

T +45  3366 5881

M +45 2725 3414

[email protected] <mailto:[email protected]> www.SolarCityCopenhagen <http://www.solarcitycopenhagen/>

 

Â