Retsudvalget (REU) Alm. del

Samling: 2008-09

Samrådsspørgsmål BG

Hvad vil ministeren gøre for at sikre, at politiets brug af videooptagelser og eventuel frigivelse af disse for det første sker i overenstemmelse med lovgivningen, og for det andet at disse ikke fører til en underminering af tilliden til politiet, og mener ministeren i den forbindelse, at der bør indføres en ordning, som betyder, at den af politiet indsamlede dokumentation bliver gjort tilgængelig i sin helhed for hele offentligheden eller eventuelt for personer der ønsker at klage over politiet?
Dato: 15-09-2009
Status: Ikke besvaret
Dokumentdato: 15-09-2009
Modtaget: 15-09-2009
Omdelt: 15-09-2009

Samrådsspm. om, hvad ministeren vil gøre for at sikre, at politiets brug af videooptagelser og evt. frigivelse af disse for det første sker i overenstemmelse med lovgivningen, og for det andet at disse ikke fører til en underminering af tilliden til politiet, til justitsministeren

Samrådsspm. om, hvad ministeren vil gøre for at sikre, at politiets brug af videooptagelser og evt. frigivelse af disse for det første sker i overenstemmelse med lovgivningen, og for det andet at disse ikke fører til en underminering af tilliden til politiet, til justitsministeren (pdf-version)
Html-version