Boligudvalget (BOU) Alm. del

Samling: 2008-09

Samrådsspørgsmål M

I det der henvises til en konkret sag fra Vesthimmerland Kommune vedrørende kommunens køb og salg af grunde til en boligforening, jf. blandt andet diverse artikler i Nordjyske og ministerens svar på BOU alm. del - spm. 19, bedes ministeren redegøre for lovligheden af den model der anvendes og for, om ministeren finder det hensigtsmæssigt, at kommunen på den måde vælter sine udgifter over på de kommende lejere. Der henvises desuden til en tilsvarende sag fra Fjerritslev fra 2002, hvor kommunen angiveligt er blevet pålagt at tilbagebetale et beløb til boligforeningen. Ministeren bedes redegøre for, om de 2 sager er sammenlignelige, eller hvorved de i givet fald adskiller sig fra hinanden. Endelig bedes ministeren oplyse, om ministeren agter at tage skridt til at undersøge, om den angivne model - hvor kommunen sælger grunde til boligforeninger til en væsentlig højere pris, end de har købt den til - anvendes andre steder i landet.
Dato: 19-01-2009
Status: Ikke besvaret
Dokumentdato: 19-01-2009
Modtaget: 19-01-2009
Omdelt: 20-01-2009

Samrådsspm. om i det der henvises til en konkret sag fra Vesthimmerland Kommune vedr. kommunens køb og salg af grunde til en boligforening, bedes ministeren redegøre for lovligheden af den model der anvendes m.v., til velfærdsministeren

Samrådsspm. om i det der henvises til en konkret sag fra Vesthimmerland Kommune vedr. kommunens køb og salg af grunde til en boligforening, bedes ministeren redegøre for lovligheden af den model der anvendes m.v., til velfærdsministeren (pdf-version)
Html-version