Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik (UUI) Alm. del

Samling: 2007-08 (2. samling)

Samrådsspørgsmål M

Minsteren bedes i et kommende samråd redegøre for forløbet om nigerianske Hope, der har siddet fængslet i mere end et halvt år på trods af, at politiet bad Udlændingeservice betragte den 22-årige kvinde som handlet, fordi de mente, at hun var offer for menneskehandel. Redegørelsen bedes bl.a. indeholde en kronologisk sagsfremstilling indeholdende antallet af henvendelser og rykkere til Udlændingeservice om sagen. Ministeren bedes endvidere orientere om, hvad hun agter at gøre for at sikre, at Udlændingeservice svarer og reagerer promte på henvendelser fra politi eller andre, der orienterer om, at udlændinge kan være ofre for menneskehandel.
Dato: 13-06-2008
Status: Ikke besvaret
Dokumentdato: 13-06-2008
Modtaget: 13-06-2008
Omdelt: 16-06-2008

Samrådsspm. om ministerens redegørelse for forløbet om nigerianske Hope, der har siddet fængslet i mere end et halvt år på trods af, at politiet bad Udlændingeservice betragte den 22-årige kvinde som handlet m.v., til integrationsministeren

Samrådsspm. om minsterens redegørelse for forløbet om nigerianske Hope, der har siddet fængslet i mere end et halvt år på trods af, at politiet bad Udlændingeservice betragte den 22-årige kvinde som handlet m.v., til integrationsministeren (pdf-version)
Html-version