Socialudvalget (SOU) Alm. del

Samling: 2007-08 (2. samling)

Samrådsspørgsmål K

Er ministeren enig i, at det er en urimelig konsekvens af de nye regler om diæter til medlemmer af ældreråd, at nogle medlemmer oplever et samlet økonomisk tab som følge af deres pligt til at modtage diæter m.v., jf. bl.a. SOU alm. del – bilag 59? Ministeren bedes redegøre for, hvordan det kan undgås, at medlemmer af ældreråd taber penge på at deltage i denne form for ældrepolitisk arbejde – herunder komme ind på, om medlemmerne kan sikres mulighed for at fraskrive sig retten til at modtage diæter, og om dette kan ske uden konsekvenser for deres ret til at få dækket udgifter til eksempelvis transport.
Dato: 17-01-2008
Status: Besvaret
Afholdelse af samrådet: Socialudvalget 07-02-2008 kl. 11:15
Dokumentdato: 17-01-2008
Modtaget: 17-01-2008
Omdelt: 17-01-2008

Samrådsspm. om ministeren er enig i, at det er en urimelig konsekvens af de nye regler om diæter til medlemmer af ældreråd, at nogle medlemmer oplever et samlet økonomisk tab som følge af deres pligt til at modtage diæter m.v., jf. bl.a. SOU alm. del – bilag 59 m.v., til velfærdsministeren

Samrådsspm. om ministeren er enig i, at det er en urimelig konsekvens af de nye regler om diæter til medlemmer af ældreråd, at nogle medlemmer oplever et samlet økonomisk tab som følge af deres pligt til at modtage diæter m.v., jf. bl.a. SOU alm. del – bilag 59 m.v., til velfærdsministeren (pdf-version)
Html-version