Åbent samråd om tolerance for LGBT+ i minoritetsetniske miljøer
Udvalg: Udlændinge- og Integrationsudvalget
Mødedato: 04-04-2024
Starttidspunkt: 10.30
Sluttidspunkt: 11.30
Lokale: 2-011
Udlændinge- og Integrationsudvalget har kaldt udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad Bek i åbent samråd om tolerance for LGBT+ i minoritetsetniske miljøer. Samrådet er åbent og finder sted torsdag den 4. april 2024, kl. 10.30-11.30 i værelse 2-011 på Christiansborg.

Udvalget har bedt ministeren redegøre for regeringens aktuelle indsatser og arbejde med at fremme tolerance for LGBT+ i minoritetsetniske miljøer, og om ministeren kan oplyse, om han finder disse indsatser tilstrækkelige, og om der efter ministerens mening er behov for yderligere indsatser og evt. nye initiativer på området.

Derudover har udvalget bedt ministeren redegøre for status på puljen til styrket rådgivning til minoritetsetniske LGBT+-personer, herunder hvor mange organisationer el.lign. har søgt om midler fra puljen, til hvilke formål eller projekter midler er blevet bevilliget, samt hvor mange penge indtil videre er blevet udbetalt. Yderligere har udvalget bedt ministeren kommentere på, om puljen i tilstrækkeligt omfang er med til at bidrage til tolerance for LGBT+-personer indenfor minoritetsetniske miljøer.

Spørgsmålene er stillet efter ønske fra Zenia Stampe (RV).

Kontakt
Udvalgssekretær
Weston Behrend von Bourke
3337
Send e-mail
Udvalgsassistent
Charlotte Schwaner
3337
Send e-mail