L 95 Forslag til lov om ændring af sundhedsloven, lov om autorisation af sundhedspersoner og om sundhedsfaglig virksomhed og lov om klage- og erstatningsadgang inden for sundhedsvæsenet.

(Etablering af en bisidderordning og praktiserende kiropraktorers mulighed for henvisning til billeddiagnostiske undersøgelser samt kvalitetsarbejde m.v.).

Af: Sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V)
Udvalg: Sundheds- og Ældreudvalget
Samling: 2016-17
Status: Stadfæstet

Spørgsmål 5

Vil ministeren redegøre for, om kriterierne for at undtage indsatte, tvangsanbragte m.v. fra det frie sygehusvalg med henblik på udredning og behandling vil være de samme, som dem, der hidtil har været gældende vedrørende diagnosticering, og at den persongruppe, der undtages fra retten til frit sygehusvalg, således vil være den samme uanset, om der er tale om diagnosticering, udredning eller behandling?
Dato: 09-01-2017
Status: Endeligt besvaret
Emne: patientrettigheder og patientsikkerhed
Dokumentdato: 13-01-2017
Modtaget: 13-01-2017
Omdelt: 16-01-2017

L 95 - svar på spm. 5 om kriterierne for at undtage indsatte, tvangsanbragte m.v. fra det frie sygehusvalg med henblik på udredning og behandling vil være de samme, som dem, der hidtil har været gældende vedrørende diagnosticering, og at den persongruppe, der undtages fra retten til frit sygehusvalg, således vil være den samme uanset, om der er tale om diagnosticering, udredning eller behandling, fra sundhedsministeren

Svar på spm. 5 (pdf-version)
Html-version
Dokumentdato: 09-01-2017
Modtaget: 09-01-2017
Omdelt: 09-01-2017

Spm. om kriterierne for at undtage indsatte, tvangsanbragte m.v. fra det frie sygehusvalg med henblik på udredning og behandling vil være de samme, som dem, der hidtil har været gældende vedrørende diagnosticering, og at den persongruppe, der undtages fra retten til frit sygehusvalg, således vil være den samme uanset, om der er tale om diagnosticering, udredning eller behandling, til sundhedsministeren

Udvalgsspørgsmål (pdf-version)
Html-version