1) Spørgsmål om meddelelse af orlov til og indkaldelse af stedfortrædere for medlem af Folketinget Søren Espersen (DF), medlem af Folketinget Jeppe Mikkelsen (RV), medlem af Folketinget Annette Vilhelmsen (SF), medlem af Folketinget Henning Hyllested (EL) og medlem af Folketinget Thyra Frank (LA).
2) Indstilling fra Udvalget til Valgs Prøvelse:
Godkendelse af stedfortræder som ordinært medlem af Folketinget og godkendelse af stedfortrædere som midlertidige medlemmer af Folketinget.
Forslag til lov om ændring af lov om aktiv socialpolitik. (Ændring af formue- og fradragsregler ved efterbetaling af offentlige forsørgelsesydelser og øvrige offentlige sociale ydelser m.v.).
Af beskæftigelsesministeren (Mette Frederiksen).
(Fremsættelse 08.10.2014).
Forslag til lov om ændring af lov om ferie. (Færre betingelser for optjening af sygeferiegodtgørelse og fællesopkrævning fra arbejdsgivere for betalingen til Feriepengeinfo m.v.).
Af beskæftigelsesministeren (Mette Frederiksen).
(Fremsættelse 08.10.2014).
Forslag til lov om ændring af lov om vikarers retsstilling ved udsendelse af et vikarbureau m.v. og lov om Arbejdsretten og faglige voldgiftsretter. (Overførsel af kompetencer til Arbejdsretten).
Af beskæftigelsesministeren (Mette Frederiksen).
(Fremsættelse 09.10.2014).