1) Spørgsmål til ministrene til umiddelbar besvarelse (spørgetime).
2) Besvarelse af oversendte spørgsmål til ministrene (spørgetid).
Ministeren for by, bolig og landdistrikters regional- og landdistriktspolitiske redegørelse 2013.
(Redegørelsen givet (omtrykt) 25.04.2013. Anmeldelse 25.04.2013. Meddelelse om forhandling 25.04.2013).
SPØRGSMÅL:
1) Til justitsministeren af:
Peter Skaarup (DF):
Er ministeren enig med Radikale Venstre i, at vi her i landet skal give statsborgerskab til potentielle terrorister?
(Spm. nr. S 1845. Medspørger: Christian Langballe (DF)).
2) Til justitsministeren af:
Peter Skaarup (DF):
Er det i orden med ministeren, at Danmark giver statsborgerskab til personer, Politiets Efterretningstjeneste frygter vil medvirke til terror, og som tidligere operativ chef i PET, Hans Jørgen Bonnichsen, betragter som enkeltpersoner eller medlemmer af en ekstremistisk gruppe, der har foretaget handlinger eller initiativer med henblik på at destabilisere samfundet?
(Spm. nr. S 1846. Medspørger: Christian Langballe (DF)).
3) Til skatteministeren af:
Jacob Jensen (V):
Er ministeren enig med SF's formand, Annette Vilhelmsen, der i sin tale til SF's landsmøde udtalte, at »vi har gennemført besparelser på intet mindre end 2,7 mia. kr. årligt på forsvaret, så pengene kan bruges på bedre velfærd«, eller er ministeren enig i, at besparelserne på forsvaret er blevet anvendt til finansiering af skattereformen, sådan som det fremgår af aftalen om skattereform fra juni 2012?
(Spm. nr. S 1840 (omtrykt)).
4) Til beskæftigelsesministeren af:
Flemming Damgaard Larsen (V):
Er det efter ministerens opfattelse rimeligt, at erstatningen til besættelsestidens ofre, der udbetales på baggrund af, at denne gruppe har kæmpet og lidt for Danmark, reguleres efter pågældendes private pensionsopsparing, således at en højere invaliditetsgrad ikke altid medfører en højere erstatning?
(Spm. nr. S 1799 (omtrykt)).
5) Til beskæftigelsesministeren af:
Hans Andersen (V):
Da ministeren i Folketingssalen den 23. april 2013 sagde, at vælgerne ved sidste valg »gav opbakning til de partier, der stod bag dagpengereformen«, og at »det gjorde Socialdemokratiet som bekendt ikke, men de 90 mandater kan vi ikke tale imod«, mente ministeren så, at ministeren ville rulle dagpengereformen tilbage, hvis ministeren havde mandaterne til det?
(Spm. nr. S 1802 (omtrykt)).
6) Til beskæftigelsesministeren af:
Inger Støjberg (V):
Er ministeren enig med statsministeren, der den 30. april 2013 i programmet »Hos Clement« på DR1 sagde, at »arbejdstiden har ikke noget med det her indgreb at gøre«, med henvisning til det nylige regeringsindgreb i lærerkonflikten, og vil ministeren i givet fald oplyse, hvorfor ordet arbejdstid så fremgår 418 gange i L 215?
(Spm. nr. S 1810 (omtrykt)).